Tala Fou

O le maliega tau fefa'ataua'iga i le va o Jiangsu Huayu Carbon Co., Ltd. ma le TRADE ENGINEERING LTD na sainia aloa'ia.

O le maliega tau fefaʻatauaʻiga oloa i le va o Jiangsu Huayu Carbon Co., Ltd. ma TRADE ENGINEERING LTD na sainia aloaia i le aso 10 o Aperila, 2024, ma faʻamaonia ai o le a galulue faʻatasi itu e lua e fausia se mataupu fou i le maketi faava o malo ma faʻaosofia ai le malosi fou i le atinaʻe. o fefa'ataua'iga.

I le avea ai o se atinaʻe Europa ma le tamaoaiga faʻavaomalo faʻavaomalo ma le tele o tagata faʻatau, TRADE ENGINEERING LTD o le a tuʻuina atu poloaiga ma maketi maketi mo Jiangsu Huayu Carbon Co., Ltd. e tuʻuina atu le lagolago malosi mo lona faʻalauteleina i maketi i fafo. I le taimi nei, Jiangsu Huayu Carbon Co., Ltd. o le a faʻaaogaina ana oloa maualuga ma auaunaga faʻapolofesa e ofo atu ai TRADE ENGINEERING LTD faʻatasi ai ma filifiliga sili atu ma le eseese, faʻaleleia atili le faamalieina o tagata faatau ma le faʻamaoni.

I le maliliega felagolagomai, Jiangsu Huayu Carbon Co., Ltd. ma TRADE ENGINEERING LTD ua manino ona faauigaina le loloto o le galulue faatasi fuafuaga i maketi atinae, oloa suesuega ma atinae. O itu e lua o le a tuʻuina atu le taʻaloga atoa i o latou lava lelei, galulue faʻatasi e ausia le manumalo-manumalo felagolagomai ma faʻalauteleina le televave o le atinaʻeina o pisinisi faʻapisinisi.

O le sainia o lenei maliega felagolagomai e taua tele mo itu e lua. E le gata ina aumaia ai le lautele o le atinaʻe avanoa ma maketi avanoa i itu uma e lua, ae faʻamalosia ai foi le manuia ma le atinaʻeina o fefaʻatauaiga o le lalolagi. Jiangsu Huayu Carbon Co., Ltd. ma TRADE ENGINEERING LTD o le a suʻesuʻeina ma le malosi vaega eseese o le galulue faʻatasi, faʻaauau pea ona faʻaleleia a latou faʻataʻitaʻiga galulue faʻatasi e faʻafetaui i le suiga o manaʻoga maketi faavaomalo. I le taimi lava e tasi, o le a tatou galulue faʻatasi e faia ni sao lelei i le fausiaina o se tamaoaiga o le lalolagi ma faʻalauteleina le felagolagomaʻi o fefaʻatauaiga i le lalolagi.

maliega tau fefa'ataua'iga

O lenei felagolagomai o le a faia ai sao lelei i le fausiaina o se tamaoaiga o le lalolagi matala ma le faʻalauiloaina o fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga o le lalolagi, ma tuʻuina atu le malosi fou ma le faʻamalosi i le atinaʻeina o pisinisi a itu uma e lua.


Taimi meli: Apr-16-2024