Tala Fou

Jiangsu Huayu Carbon Co., Ltd. sa auai malosi i le 2023 Sui Usufono Fonotaga a le Eletise Carbon Paranesi a Saina Eletise Meafaigaluega Alamanuia Asosi

2023 Sui Usufono (2)

Jiangsu Huayu Carbon Co., Ltd. auai malosi i le 2023 Sui Usufono Fonotaga o le Eletise Carbon Paranesi o Saina Eletise Meafaigaluega Alamanuia Association, lea na faia i Yinchuan, Ningxia mai Setema 6th i le 8th. I le avea ai o se pisinisi iloga i le alamanuia carbon eletise, Jiangsu Huayu Carbon Co., Ltd. auai ma le naunautai i talanoaga ma le toeitiiti 110 sui mai luga o 90 alamanuia pisinisi, iunivesite, ma isi faalapotopotoga i le salafa o le atunuu i le lumanai atinae o le alamanuia carbon eletise.

Faatasi ai ma le autu "Galue Faatasi e Fausia se Lumanaʻi Malamalama," sa pulefaamalumalu ai Sha Qiushi, sui failautusi aoao o le Eletise Carbon Paranesi o Saina Eletise Meafaigaluega Alamanuia Asosi, sui o le matou kamupani sa tuuina atu ma le malosi manatu ma fautuaga mo le tulaga maualuga atinae i le taimi o le. -fa'atalanoaga loloto ma paaga fa'apisinisi i lenei fonotaga.

O le fonotaga na toe iloiloina ma faamaonia le lipoti a Dong Zhiqiang o galuega ua faaulutalaina "Fausiaina o se Vaitaimi Fou o Atinaʻe Maualuga Maualuga i le Eletise Carbon Industry." E matua'i ioe le matou kamupani i lenei iloiloga atoa ma le au'ili'iliga o tulaga tau tamaoaiga i totonu o le atunu'u ma fa'ava-o-malo fa'apea fo'i fa'atonuga manino ma sini o lo'o fa'atulagaina mo galuega i le lumana'i e fa'atatau i uiga tau alamanuia.

I le faaopoopo atu i le toe iloiloina o le lipoti tau tupe a Guo Shiming mo le 2022 ma le fofogaina o lipoti i le atinaeina o sui auai ma suiga i sui o le aufono, sa auai malosi foi le matou kamupani i talanoaga fesootai.

I le taimi o le fonotaga, na vala'aulia ai tagata popoto iloga e pei o Polofesa Liu Hongbo mai le Iunivesite o Hunan, Polofesa Huang Qizhong mai le Iunivesite Tutotonu i Saute, ma le Pule Sili o Ma Qingchun mai le Harbin Electrical Carbon Factory Co., Ltd. na valaaulia e fa'atautaia lauga fa'alea'oa'oga ma fa'atekonolosi. Tekinisia mai le Kamupani a Huayu Carbon o lo'o auai i fefa'ataua'iga loloto o a'oa'oga i mea fa'atekonolosi, su'esu'ega maketi ma atina'e, fa'apea fo'i ma fa'aoga fou o meafaitino ma mea kalafi.

Faatasi ai ma taumafaiga soofaatasi e taitai atu ai i le atoatoa manuia i lenei konafesi, Jiangsu Huayu Carbon Co., Ltd. toe faʻamautuina lana tautinoga i le lagolagoina o manatu o mea fou, atinaʻe gafataulimaina, ma saofaga tele i atinaʻe maualuga i totonu o le eletise eletise eletise.


Taimi meli: Apr-18-2024