Tala Fou

O loʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia le manaʻoga a Saina mo pulumu carbon

Fa'aosoina e ala i le alualu i luma faatekinolosi, faatupulaia manaoga o tagata faatau ma faiga faavae lagolago a le malo, le atinae o faamoemoega oPalasi kaponi mea faigaluega a Sainaua faateleina le faamoemoe. I le avea ai o se vaega autu o le tele o masini eletise, o pulumu kaponi e taua tele mo le faʻaogaina lelei o meafale e pei o masini mama, masini fufulu ma meafaigaluega eletise.

I le avea ai ma se tasi o fale gaosi oloa sili ona tele i le lalolagi, o le gaosiga ma le faʻaaogaina e Saina o mea faigaluega a le fale ua matua faʻatupulaia. O lenei si'itaga e tele lava ina mafua ona o le televave o le taulaga ma le faʻateleina o tupe maua a le au faʻatau Saina, o loʻo faʻatupeina atili i mea faʻaonaponei ma lelei fale. O le mea lea, o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le manaʻoga mo pulumu carbon maualuga.

O mea fou fa'atekonolosi e fa'aleleia atili ai le fa'atinoga ma le ola tautua o pulumu kaponi. O mea faʻapitoa ma faʻaogaina auala na taʻitaʻia ai le atinaʻeina o pulumu e ofoina atu lelei le amio, faʻaitiitia le ofuina ma faʻaleleia le tumau. O nei fa'aleleia e taua tele ina ia ausia tulaga maualuga o fa'atinoga e mana'omia mo mea faigaluega fa'aonaponei.

O faiga fa'avae a le Malo e fa'atatau i le fa'aleleia atili o le malosi ma le fa'aitiitia o le fa'aosoina o le carbon o lo'o iai fo'i se a'afiaga lelei i le maketi o le carbon brushes. O tulafono faatonutonu o loʻo faʻamalosia ai le faʻaogaina o meafaigaluega e faʻaogaina ai le malosi ua mafua ai le faʻateleina o le manaʻoga mo pulumu kaponi maualuga, lea e manaʻomia mo le faʻaogaina lelei o nei masini.

E le gata i lea, o le siʻitia o tekinolosi fale atamai i Saina ua atili faʻaosofia ai le manaʻoga mo mea faigaluega fale. O mea faigaluega atamai e masani ona manaʻomia ni vaega sili atu ona faigata, faʻatupuina avanoa fou i le maketi carbon brush. O loʻo faʻateleina le taulai atu o tagata gaosi oloa i le atinaʻeina o pulumu e fetaui ma manaʻoga faʻapitoa o nei masini tekonolosi.

I se aotelega, o le maketi o meaafale carbon brush maketi a Saina ua sauni e tupu malosi, lagolagoina e le alualu i luma faatekinolosi, faatupulaia manaoga o tagata faatau ma faiga faavae lelei a le malo. A'o fa'aauau pea ona fa'afouina e le atunu'u ma fa'alautele ana agava'a tau alamanuia, o pulumu kaponi e iai se lumana'i sili ona pupula i le tulaga o mea tau fale.

Bulu Carbon mo Aiga

Taimi meli: Sep-21-2024